A venit și Traore, pâncotanii au un scop clar: „Să ne menținem în Liga a II-a, iar la anul vom fi mai puternici”

0
277

cuedanZi plină pentru divizionara secundă arădeană. Dimineață, „alb-negrii” au transpirat pe arena din Subcetate în cadrul unui antrenament cu mingea, pentru ca după-amiază, jucătorii să „înghită” kilometri întregi pe pista de tartan al stadionului „Gloria”.
În program a intrat și Souleymane Traore, fundașul central care în tur a evoluat în Liga a III-a la Sighetul Marmației. Acesta a fost plecat în vacanță acasă, în Coasta de Fildeș și nu a prins legăturile potrivite pentru a participa la reunirea de luni.
Chiar dacă președintele Pavel Piroș a spus că până la plecarea în cantonament ar mai putea apărea un mijlocaș defensiv, Dan Cuedan spune că e mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție. „Toți va trebui să tragem la aceeași căruță și, cum a spus și domnul președinte, am vrea să se vorbească frumos despre noi. Și consider că așa va fi dacă ne vom îndeplini obiectivul. Îmi doresc ca toți jucătorii să fie sănătoși, feriți de accidentări, iar vara să ne prindă tot în Liga a II-a. Dacă ne menținem, anul viitor vom fi mai puternici, mai versați și lucrurile vor merge mai bine”, consideră antrenorul „șoimilor”.
„Le dorim jucătorilor baftă, să avem noroc de cât mai multe goluri și victorii, iar la final să ne bucurăm pentru îndeplinirea obiectivului”, a completat și vicepreședintele Pâncotei, Bebe Bontea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.