Până să organizeze excursii și drumeții prin țară, în locuri mai îndepărtate de meleagurile noastre, Asociația pentru Turiști Nefumători și de Ocrotire a Naturii „Veniți cu noi“ organizează o excurise locală. Așadar, cum suntem în plin sezon estival, cei de la „Veniți cu noi“ propun o excursie la Ghiroc, la mijloc de weekend. Nu se va face doar plajă și baie, ci și o drumeție prin zonă.  

„Plecăm din Arad sâmbătă, 29 iunie cu trenul de la ora 8:35 până la Ghioroc şi ne întoarcem la ora 20.27. Traseul este la alegere, baie reconfortantă în lacul Ghioroc și/sau drumeție ușoară pe dealurile din împrejurimile Ghiorocului. Conducător de grup este Căşuţ Ioan. Cheltuieli de transport: 10 lei. Aduceţi bidon cu apă, costum de baie“, a spus Ioan Ittu, conducător de grup și reprezentant al asociației.

Întâlnirea participanţilor are loc la intrarea în staţia CFR Arad, cu 30 de minute înainte de plecarea trenului.

Asociația pentru Turiști Nefumători și de Ocrotire a Naturii „Veniți cu noi“, care activează din 1985 a organizat acțiuni și drumeții, pentru cei care iubesc mișcarea și natura, în diferite locuri și anotimpuri.

Unele drumeții sunt scurte, altele de câteva zile la obiective turistice importante și stațiuni, prin pădure, în zona de deal, a lacurilor și desigur la cetăți.

Pentru excursia din weekend, informații se pot obține de la conducător de grup: Căşuţ Ioan (tel. 0747–563.093).

Recomandările redacției