Vernisajul expoziţiei „Selecţie din colecţia de 15 ani“, la Sala Clio

0
274

Cu prilejul împlinirii a 15 ani de când funcţionează „Tabăra de Creaţie Internaţională Zerind“, se organizează o expoziţie cu cele mai reprezentative lucrări  realizate în această perioadă, expoziţie organizată sub genericul „Selecţie din co­lecţia de 15 ani“. Vernisajul expoziţiei are loc vineri, 15 decembrie 2017, ora 17,00, la Muzeul de Artă Arad, Sala Clio.
Vor fi expuse lucrări de pictură şi grafică, lucrări semnate de circa 30 de artişti plastici profesionişti, participanţi la tabăra de la Zerind-Arad.
Artistul plastic Siska-Szabo Hajnalka, organizatorul principal al manifestării şi totodată autoarea unor lucrări din expoziţie, va prezenta în cadrul vernisajului multe amănunte din perioada celor 15 ani de existenţă a taberei, făcând totodată şi o analiză succintă şi selectivă a lucrărilor expuse.
Aşadar, iubitorii de artă plastică pot viziona expoziţia „Selecţie din colecţia de 15 ani“ a „Taberei de Creaţie Internaţională Zerind“ la Sala Clio din Arad, str. Horia nr. 10, în perioada 15 decembrie – 5 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.