bunDupă ce şi-au văzut moartea cu ochii, pasagerii microbuzului care se îndrepta spre Vaslui au avut noroc cu carul. Majoritatea au scăpat cu o sperietură zdravănă şi cu câteva zgârieturi, dar cu viaţă.
Mai multe echipaje de la ambulanţă, două echipaje SMURD, medici şi asistenţi au fost la locul accidentului şi au acordat primul ajutor.
Doi pasageri din autoturismul implicat în accident şi patru dintre pasagerii microbuzului au ajuns la Unitatea de Primiri a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Arad pentru investigaţii amănunţite.
Din fericire, rezultatele au fost bune pentru cei mai mulţi dintre ei iar un singur pacient a avut nevoie de internare. A suferit o fractură      de membru stâng dar şi o fractură de şold şi a avut nevoie de spita­lizare.
„Pacientul în vârstă de 43 de ani a fost deja supus unei intervenţii chirurgicale dar urmează să mai fie operat. Recuperarea se va face lent şi va fi una de durată dar noi considerăm că şansele sale de revenire sunt complete”, a spus medic Adrian Wienner, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad.
Tot pe patul de spital a ajuns şi o tânără, însărcinată în luna a şasea. Aceasta are doar câteva plăgi, pe şold şi la un genunghi dar a rămas internată sub strict supraveghere în cadrul Spitalului Matern.
O altă victimă a accidentului rutier nu a avut nevoie de spitalizare şi a fost lăsată să plece acasă. Acelaşi lucru au decis să-l facă şi alţi doi bărbaţi din Vaslui, pasageri în microbuz care au preferat să îşi continue drumul către casă şi să    îşi continue tratamentul la domiciliu.

Recomandările redacției