Vești bune pentru arădence – programul de screening mamar se reia

0
1272

Vești bune pentru arădencele care vor să-și facă analize. După o perioadă de întrerupere se reia programul de screening mamar, în cadrul căruia își pot face investigații gratuite.

Reprezentanții Spitalului Județean au anunțat că, de luni 25 mai se reiau programările pentru mamografii, iar investigațiile se vor realiza începând cu data de 4 iunie.

În cadrul Centrului de Screening Mamar, arădencele cu vârsta între 45 și 65 de ani pot beneficia de investigații medicale gratuite pentru prevenirea și depistarea precoce a cancerului la sân. Populația țintă a examinărilor mamare este reprezentată de femeile care se încadrează în această categorie de vârstă (45 – 65 de ani) deoarece, cel mai mare factor în dezvoltarea unui cancer mamar este vârsta” a explicat dr. Ramona Putin, medic primar radiologie și imagistică medicală.

Screening-ul mamar se face pe baza unui bilet de trimitere simplu, de la medicul de familie sau de la medicul specialist. Programările se fac la numărul de telefon: 0730 11.02.01, de luni până vineri între orele 08.00 și 17.00. Centrul de Screening Mamar este situat în Arad, strada Cocorilor, nr 57.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.