Vești bune pentru elevii arădeni: Lista certificatelor Cambridge, pot echivala la examenul de Bacalaureat şi în acest an

0
255

În ultimii ani, elevii arădeni care au promovat un examen cu certificare internațională, așa cum sunt examenele Cambridge English, și-au putut echivala proba lingvistică la Bacalaureat. Cu o copie a certificatului Cambridge și o cerere depusă la instituția de învățământ absolvită, candidații echivalau proba de competență lingvistică la limba engleză fără a mai susține examenul efectiv în lunile de vară.
În felul acesta, perioada aglomerată a examenului de Bacalaureat devenea mai puțin stresantă . Candidații își alegeau singuri sesiunea de examen Cambridge English potrivită, în funcție de programul lor și de nivelul de pregătire. O veste bună vine de la Ministerul Educaţiei, pentru elevii arădeni care se pregătesc de Bacalaureat. Lista certificatelor Cambridge care se pot echivala la examenul, a fost extinsă începând de anul acesta.
Toate certificatele Cambridge care specifică un minim de 140 de puncte conform Grilei Cambridge English pot fi folosite la Bacalaureat, astfel tinerii arădeni vor putea avea un examen mai relaxat datorită testelor Cambridge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.