Vestul, sub clocot: crime și explozii în Arad și Timișoara

0
907

În data de 21 octombrie la Cinema City din mall-ul Shopping City Timișoara, în timpul filmului românesc „Pisica verde” a avut loc un atac sângeros.

Înainte de finalul thrillerului românesc „Pisica verde”, care rula la Cinema City din

Shopping City Timișoara, un bărbat în vârstă de 36 ani a început să facă gălăgie, în sala de cinematograf. Mai mulți spectatori i-au cerut să facă liniște, însă acesta s-a enervat și a început să ii atace. Bărbatul a scos și un cuțit de mici dimensiuni cu care a început să îi lovească pe cei din jur. Protagoniștii evenimentului nefericit au fost doi tineri care au suferit tăieturi la nivelul brațelor.

Unul din cei doi tineri este chiar actorul Raul Andrici, care joacă rolul unui criminal în filmul „Pisica Verde“

Mai erau cam cinci minute din film când unul din sală s-a ridicat în picioare și a început să vorbească singur. Atunci s-a ridicat unul din spectatori și l-a rugat să ne lase să ne uităm la film. Cred că era nebun, pur și simplu vorbea fără noimă. Striga că el are 36 de ani…că el e nu știu cine…Atunci a sărit pe cei doi, mai întâi cu pumnii, apoi a scos un cuțit mic, un fel de briceag. A împuns victimele de foarte multe ori. Era sânge peste tot. Eu am ieșit să chem paza. Era un paznic care pur și simplu nu a dorit să intervină, e incredibil. O altă fată a sunat la poliție, iar cei de la Secția 3 au venit foarte repede. Am văzut că unul din băieți era în picioare, celălalt e întins în ambulanță”, a declarat unul din martorii incidentului, conform adevărul.ro

Martorii povestesc în continuare că doi bărbaţi care se aflau în mall l-au imobilizat pe agresor şi l-au ţinut până la apariţia poliţiştilor şi a jandarmilor.

Tragedia din această seară face parte dintr-o serie de multe alte crime și atacuri care au avut loc în Timișoara. Trei crime au avut loc în decursul a doar patru luni în oraș vecin cu Aradul.

La nici o săptămână distanță de acest atac, un tânăr a fost înjunghiat în piept de fiul lui Sile Cămătaru.

Luna trecută o tânără a fost înjunghiată de mai multe ori până la moarte în spatele Catedralei Mitropolitane În luna iunie, poliţistul Cristian Amariei a fost împuşcat mortal de Ionel Marcel Lepa, un bărbat urmărit internaţional. După câteva zile, după ce a fost prins de poliţişti, Lepa s-a spânzurat în celulă pentru a nu fi maltratat de poliţişti.

O lună mai târziu, în iulie, un alt criminal, Ionel Boldea, a rănit şase persoane, un bărbat fiind omorât. Individul de 33 de ani a mers în parcul din oraşul Făget, unde, din senin, a atacat un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, care făceau jogging. I-a lovit cu pumnii şi cu picioarele, dar şi cu o bâtă. Ca urmare a loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia a suferit răni grave, fiind în comă.

Nici Aradul nu stă mai bine, cel puțin trei mașini au fost incendiate intenționat la un interval foarte scurt de timp. Bătăile stradale fiind ceva obișnuit mai ales pentru zona Boul Roșu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.