Unul dintre talentele lansate de Francisc Tisza la Romvest a făcut carieră departe de Arad. A jucat în debutul carierei la UTA și ACU, dar cei mai buni ani ai săi i-a avut departe de casă, la Jiul Petroșani, Minerul Lupeni, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, Internațional Curtea de Argeș, Săgeata Năvodari, Delta Dobrogea, Farul Constanța sau Energeticianul.
În vară s-a întors acasă, a acceptat victoria celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei, unde începe să fie unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui Radu Anca. „Este foarte bine pentru mine că joc la Cermei, trebuia la un moment dat să mă întorc acasă. Aici suntem ca o familie, toți jucătorii suntem prieteni, la fel și cu antrenorul și asta se vede pe teren. La început nu am avut omogenitate, nu ne-am cunoscut atât bine, eu am fost un pic accidentat, am lipsit, dar acum este important că legăm victoriile. Suntem relaxați, nu avem obiectiv promovarea, vrem doar să jucăm și să câștigăm toate meciurile. De fiecare dată când am pierdut, la Sebiș și Lipova, noi am jucat deschis. Fie că am condus sau eram conduși am ieșit la joc”, spune tehnicul mijlocaș.
Vezan a înscris un gol de kinogramă cu Deva, iar weekendul trecut a deschis drumul echipei sale în derby-ul cu Crișul Chișineu-Criș printr-un gol direct din corner. „Toată săptămâna ne-am antrenat foarte bine, am fost concentrați pe ceea avem de făcut și iată că astăzi am fost superiori față de cei de la Crișul la toate capitolele. Mă bucur că am reușit să marchez, dar cel mai mult mă bucur de cele trei puncte. Este al doilea meu gol și sper să mai reușesc și altele și să-mi ajut echipa”, a adăugat fotbalistul de 33 de ani originar din Șofronea.
Alături de Varga, Polgar sau Nistor, Ovidiu Vezan aduce experiența necesară unui lot destul de tânâr. „Juniorii sau jucătorii de 21-22 de ani, încă de perspectivă, au ce învăța de la noi, cei care ne-am rupt puțin oasele prin fotbal. Câțiva dintre noi avem și jocuri în Liga 1 sau a 2-a, iar acest lucru contează în meciuri precum cele de astăzi, cu o formație apropiată valoric de noi. E important că de la meci la meci, tinerii vor putea progresa ca să ajungă și ei la cel mai înalt nivel. Le doresc în prima ligă, să vadă cum e fotbalul adevărat, dar pentru asta trebuie să-și dea viața la echipa la care joacă. Dacă suntem pe primele locuri și jucătorii sunt priviți cu alți ochi, dacă suntem mai jos în clasament, lumea se va îndoi de
valoarea lor”, mai consideră mijlocașul lui Anca.

Recomandările redacției