ashton_kutcher_demi_mooreDin decembrie 2012 de când Ashton a depus în sfârşit actele în vederea divorţului, cuplul separându-se chiar cu un an înainte de acest lucru, nu s-a înregistrat aproape niciun progres.

Asta se datorează în principal încăpăţânatei doamne Kutcher, care refuză să divorţeze dacă nu îi sunt îndeplinite condiţiile, în special condiţiile financiare.

Mărul discordiei dintre cei doi sunt veniturile încasate de Ashton în perioada mariajului. Cu o avere personală de peste 150 de milioane de dolari, Demi are în vizor parteneriatul lucrativ dintre Ashton, managerul Madonnei, Gary Oseary şi miliardarul Ron Burkle.

Aceştia au pus bazele unui start-up în domeniul informatic, A-Grade, iar Demi vrea jumătate din veniturile lui Ashton de acolo, adică aproximativ 10 milioane de dolari.

Se pare că nu doar Ashton e de părere că nu îi datorează chiar atât de mult fostei sale soţii, care are din ce să trăiască onorabil, ci şi Madonna. Relaţiile dintre Demi şi Madonna s-au cam răcit de la despărţirea de mai tânărul ei soţ, până şi Fata Meterialistă considerând că solicitările lui Demi sunt nerezonabile.

Rămâne de văzut dacă Ashton e dispus să plătescă 10 milioane de dolari pentru a fi în sfârşit alături de Mila Kunis.

 

Sursa: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției