VI-FE vrea să alipească 5-6 jucători la lotul ce a surprins plăcut în stagiunea de primăvară: „Vrem în Top 6!”

0
263

După ce a pus la păstrare doar 6 puncte în primele 17 runde a stagiunii 2018-2019 a Ligii a IV-a, Victoria Felnac a avut o medie de puncte de podium în campania de primăvară. Cu câteva întăriri importante, trupa „roș-albă” a încheiat campionatul la cota 29 de puncte, un important punct de plecare pentru noua ediție a întrecerii județene.
Prin urmare, felnăcanii au decis să meargă pe continuitate și până în acest moment nu au renunțat la niciun fotbalist. Mai mult, încearcă să întărească lotul pe posturile deficitare, schimbând radical și obiectivul. „Nu a plecat nimeni și mai încercăm să aducem 5-6 jucători. Suntem în negocieri avansate cu Edu, Edi Varga și Bubuș, sperăm să semnăm și înțele­gerile cu ei. Fiindcă avem toate condițiile de pregătire la baza sportivă «Momir Dușan» nu are rost să cheltuim cu cantonamentul, cu atât mai mult cu cât majoritatea băieților și lucrează. Am învățat din greșelile sezonului trecut, de acum vrem să plecăm bine încă din primele etape și să fim constant în Top 6”, a spus Dan Ristin, președintele Victoriei.
Lucian Ciba a condus primul antrenament al verii marți seară, ocazie cu care le-a prezentat elevilor săi și programul de meciuri de verificare. Așadar, pe 17 iulie, e meci cu Cermeiul, pe 20 iulie – Zăbrani, 24 iulie – Pecica, 27 iulie – Socodor, 3 august – Șimand. Noua ediție a primului eșalon județean începe pe 10 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.