Anthony_Gerard_CicconeNimeni nu se aşteaptă ca în familia primei femei miliardar din show-biz să existe o persoană fără adăpost, dar realitatea contrazice adesea stereotipurile.

În familia Madonnei există un homeless. Ai putea fi tentat să crezi că e o rudă mai îndepărtată… dar e vorba chiar de fratele artistei, Anthony Gerard Ciccone.

În vârstă de 56 de ani, acesta a fost arestat în Michigan în toaleta unei locaţii publice pe care a refuzat s-o părăsească la cererea angajaţilor. El a devenit violent şi poliţiştii chemaţi la faţa locului l-au arestat.

Madonna e implicată activ în tot felul de fundaţii caritabile, dovedind mereu că îi pasă de cei mai nefericiţi în viaţă. Artista a vizitat de curând Malawi, ţara de origine a copiilor ei adoptaţi:

Întrebat cum de a ajuns pe străzi, fiind fratele unei celebrităţi, Anthony Gerard Ciccone a răspuns: „Madonnei nu-i pasă ce se petrece cu mine. Ea trăieşte în lumea ei. Pe mine nu m-a iubit niciodată. Nici eu n-am iubit-o”.

Madonna nu pare să fie singura celebritate care şi-a uitat rudele. Bunicul lui Justin Bieber trăieşte în condiţii mizere, în timp ce nepotul are avion personal şi maşini sport la alegere.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției