Peter_DinklageNu i-a fost deloc uşor să trăiască viaţa având doar 1,35 metri înălţime, iar acum priveşte cu ironie titlul de „piticul cu care aş vrea să fac sex”, acordat de Playboy.

Peter Dinklage, interpretul lui Tyrion Lannisterîn serialul „Game of Thrones”, a mărturisit că îi este greu să creadă în statutul său de sex-simbol. „Sincer, cred că este multă ironie în asta. Se spun lucruri gen: «Cât este de sexy», dar femeile preferă mereu bărbaţii înalţi. Sigur, gusturile se schimbă, dar nu cred că într-atât”, a declarat actorul de 43 de ani.

Căsătorit de opt ani cu Erica Schmidt, regizor de teatru, cu 33 de centimetri mai înaltă decât el şi care i-a dăruit o fetiţă, în 2011, Dinklage a povestit că nu a avut deloc o adolescenţă uşoară. „Am mers la un liceu unde elevii erau foarte sportivi, aşa că nu aveam mulţi prieteni. Îmi amintesc că am discutat cu amicul meu cel mai bun şi ne-am pus de acord să ne spânzurăm de clopotul din turn. Nu aveam cu adevărat intenţia să ne sinucidem, dar ne plăcea ideea de a şoca tot oraşul cu o astfel de tragedie, ne imaginam cum va arăta şcoala în doliu… Era atât de dramatic”, şi-a amintit starul..

După aceea, a decis să nu urmeze nicio carieră. I se părea că ar fi angajat doar pentru că este pitic. Dar s-a împrietenit cu scenarişti, cu regizori care i-au oferit o portiţă de ieşire. Aşa că a devenit actor şi a reuşit să se împace, în sfârşit, cu înălţimea lui. Iar acum trăieşte o viaţă fericită. Cât se poate, când priveşti lumea de la 1,35 metri.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro/

Recomandările redacției