motSemlecana Semlac a rămas fără fotbalistul cu cele mai multe prezențe în rubricile marcatorilor din Liga a IV-a arădeană. Codrin Peii a făcut pasul către liderul Progresul Pecica, însă în comuna în care a crescut Helmut Duckadam mai sunt și alte lucruri de pus la punct. Antrenorul Florin Moț a mărturisit că are nemulțumiri vizavi de restanțele financiare ale elevilor săi și așteaptă pasul autorităților locale.
„Sunt niște probleme de rezolvat, nu îmi place ca băieții să fie amânați. Am înțeles că s-au achitat două restanțe din trei, dar e puțin amatorism. Am purtat o discuție foarte serioasă cu Primăria și consilierii, sper să fi înțeles, altfel nu se poate, nu suntem în Onoare”, a transmis fostul portar.
Florin Moţ: „Nu aş scăpa locul 1 cu Pecica”
Altfel, Florin Moț s-a arătat încrezător în viitorul lui Codrin Peii. „Transferul la Pecica e un pas bun pentru el. Au obiectiv, îi știe pe băieți, iar în conducere sunt oameni serioși. Nu știu dacă pot realiza anul ăsta promovarea, deși eu dacă aș fi acolo nu aș scăpa locul 1. Am avut o relație foarte bună cu el, nu neapărat ca antrenor, că nu m-am dat eu niciodată antrenor, ci ca prieten. Am doar cuvinte bune despre el. Am făcut eforturi financiare mari să-l ținem atâta timp, a fost golgeter trei ani, dar acum cred că putem aduce trei jucători bunicei pentru nivelul ăsta în locul lui”, a punctat Moț.

Recomandările redacției