Viața și javrele din birouri…

2
351

Fetiței unor prieteni – să zicem c-o cheamă Garofița – i-a sosit vremea să se așeze la casa ei. S-a căsătorit cu-n băiat, după care au așteptat să apară și copiii. N-au venit! Cei doi au  înfiat două fetițe.

Sâmbăta ce tocmai se duse, am participat la o manifestare organizată de câteva parohii ortodoxe și de asociații caritabile din Arad, împotriva avorturilor. De fapt a fost un „Marș pentru viață“ un strigăt disperat al oamenilor împotriva avorturilor necontrolate. Peste întreaga manifestare s-a aflat Ana Maria Jitea, o cunoscută activistă pentru drepturi civile și sociale. Preoții participanți au ținut slujbe vorbind despre dragostea ce-o poartă Dumnezeu pentru Creația Sa, Omul. Mame și tați cu copii în cărucioare, mame cu copii în pântec, bunici, femei care își doreau cu orice preț copii, au participat la „Marșul Vieții“. Toți cei prezenți socoteau că avortul este o crimă perfectă; întrucât este științific dovedit că la patru săptămâni de la fecundare unui copil începe să-i bată inima. Curmarea bătăii unei inimi se numește omucidere, oricum ai întoarce sensurile limbii române. Ei bine, manifestanții au pledat plenar, deschis tocmai pentru Viață, pentru ocrotirea ei.

Săptămâna trecută, tot la această rubrică, am criticat aspru pierderea de sub control a haitelor de câini vagabonzi de pe străzi, javre care riscă să devenă un tot mai mare pericol pentru oameni. Din păcate, am avut o premoniție lugubră! De atunci până în prezent, câinii au mai făcut două victime: o fetiță de cinci anișori din Galați a fost devorată în fața casei sale, precum și o bătrână din București care a fost  sfâșiată  și ucisă de către javrele lăsate libere.

Acum o săptămână vorbeam despre pericolul javrelor de pe străzi. Acum voi vorbi despre javrele (nu toți sunt javre, dar câțiva își merită apelativul) din birourile organizațiilor de protecție a animalelor care nu-și fac datoria. Nu știu, nu pot sau nu vor să ia de pe străzi haitele de lătrători. Din cauza acestor ipochimeni, care folosesc  fondurile alocate după cum îi taie capul, mor și vor mai muri oameni pe domeniul public, dacă nu se taie răul de la rădăcină. Ei se declară  mari activiști pentru protecția animalelor. De fapt sunt doar protectori ai câinilor, căci și iepurii, găinile, godacii sau caprele sunt animale. Și n-am auzit, până acum, ca vreun așa-zis iubitor de animale să lupte pentru protecția caprelor sau a iepurilor; ci numai pentru protecția „prietenului omului“!  Animal care nesupravegheat  de inși plătiți s-o facă, își halește și sfârtecă „prietenul“ cu mare plăcere și eficiență.

Domnilor șefi de prin birourile de protecție a animalelor! Fiți oameni și luați javrele de pe străzi, sau amestecați-vă cu ele, căci sunteți fără milă, inumani!

Ana Maria Jitea luptă public pentru salvarea unor vieți, ieșind în stradă și rugându-se oficialităților și lui Dumnezeu pentru protejarea vieții. Garofița, fata prietenilor mei, a fost auzită. După ce a înfiat două fetițe,  Garofița a primit marea veste: peste 2-3 luni ea va da naștere un copil. Dumnezeu i-a împlinit rugăciunea.

Dar, undeva în umbră, din vina unor javre de prin birouri de protecție a animalelor, niște copii sunt în real pericol…

2 COMENTARII

  1. fetita a fost muscata de caine cu stapan pe o [roprietate privata asa cum a fost muscat si ionut daca ionut a existat, de legatura au copiii lasati sa plece unde vor si sa intre in cusca leilor din cauza iresponsabilitatii parintilor cu cainii maidanezi? femeia din parca a murit din cu totul alta cauza, cautati rapostul medicolegal. acei copii au murit din cauza neglizentei, omul in curtea lui poate creste si un balaur, e in curtea lui si legea spune ca avem dreptul al pritejarea proprietatii, exista si o lege care obliga parintii sa-si supravegheze copii, e o obligatie nu o alegere, nu mai promovati iresponsabilitatea, din cauza voastra mor zeci de mii de copii pentru ca voi convingeti parintii ca au dreptul sa-si impinga copii sa umble fara nici un fel de supraveghere, avortul este o alegere, nu trebuie sa fie o obligatie ori o interzicere, marea majoritate care ua mers la miting au declarat ca au facut avorturi apoi au avut o revelatie si acum ce? altelor trebuiesc sa li se interzica dreptul de-a avea revelatii? mergeti si luati toti copiii parasiti daca tot credeti ca e bien sa nasca toate iresponsabilele, care cred ca alocatia unui copil ar trebui sa o intretina si pe ea. va doare in cur de copiii care sufera prin orfelinate ori sunt trimisi la munca de parinti inca de mici dar vreti sa vina alti copii pe lume. care e interesul vostru de fapt? cresterea alocatiei pe motiv ca statul m-a obligat sa nasc prin lege? da cresterea salariului nu va intereseaza? pentru ca nu munciti de aia, baaai..statul trebuie sa plateasca munca nu placerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.