Vicepremierul Sevil Shhaideh este invitată la Arad, de președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca. Aceasta este așteptată la o întâlnire cu edilii din județ.
Iustin Cionca a invitat-o pe aceasta printr-o adresă oficială transmisă Ministerului Dezvoltării.
„Vă invit să cuprindeţi şi judeţul Arad în calendarul vizitelor pe care le întreprindeţi în mai multe judeţe ale ţării, cu scopul de a cunoaşte îndeaproape pro­blemele acestora şi identificarea moda­lităţilor prin care Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene se poate implica în soluţionarea lor.
Vă propun să participaţi la sediul Consiliului Judeţean Arad la o întâlnire cu administraţia judeţeană, funcţionarii publici şi primarii UAT-urilor din judeţul nostru.
La nivel judeţean, Aradul are nevoie de sprijin în perioada următoare din partea Ministerului pe care îl conduceţi pentru a-şi duce la îndeplinire proiecte în domenii vitale pentru comunităţile locale: sănătate, infrastructură şi învăţământ. Includerea Aradului în calendarul Dumneavoastră va contribui la cunoaşterea situaţiilor pe care le gestionăm şi a proiectelor de perspectivă ale comunităţii noastre”, se arată în invitaţia adresată ministrului Dezvoltării.

Recomandările redacției