Răzvan Cadar, vicepreședintele Consiliului Județean Arad și președintele Asociației Județene de Fotbal Arad, a fost confirmat cu Covid-19. El a făcut public faptul că a fost infectat și că s-a retras în izolare, împreună cu familia.
„Am fost diagnosticat cu Covid 19. Încă de la primele simptome, am rămas în izolare cu familia, am făcut testul şi a ieşit pozitiv. În continuare, voi efectua analizele medicale, tratamentul şi izolarea. În acest moment, mă simt bine, am simptome uşoare. Iată că acum toată familia trebuie să înfruntăm această provocare şi o vom face cu încredere şi credinţă, cu convingerea că vom fi bine.
Vă împărtăşesc aceste gânduri cu îndemnul de a fi mai atenţi şi mai responsabili în continuare, în aceste zile în care al doilea val Covid-19 se răspândeşte foarte repede în Europa, România, Arad, lângă noi. Responsabilitatea înseamnă azi respectarea regulilor de distanţare şi mai ales izolarea foarte repede, de la primele simptome uşoare, contactul imediat cu medicul de familie. Vă doresc tuturor sănătate şi gânduri bune”, a afirmat Răzvan Cadar. 

Recomandările redacției