Pandemia de COVID-19 face prăpăd și în fotbalul mondial, iar jucătorii de la Real Madrid și Barcelona sunt și ei în pericol să aibă probleme din cauza coronavirusului.
Președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, și Eric Abidal, directorul sportiv al Barcelonei, s-au întâlnit cu Mauricio Gomes de Mattos, vicepreședintele clubului brazilian Flamengo, iar cel din urmă a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus.
Oficialii celor de la Flamengo au fost în Spania pentru a vizita baza sportivă de la Valdebebas pe 28 februarie, iar acolo au fost primiți de Juni Calafat și Jose Sanchez, oamenii care sunt în anturajul lui Florentino Perez, președintele lui Real Madrid.
Relația dintre Real Madrid și Flamengo este una foarte apropiată, toate acestea după ce clubul din Spania i-a cumpărat din Brazilia pe Vinicius Jr și Reinier, doi dintre oamenii importanți din lotul grupării din LaLiga.
Asta nu e singura problemă din Spania. Guvernul spaniol a anunțat sâmbătă că soția premierului Pedro Sanchez a fost testată pentru noul coronavirus și rezultatele au ieșit pozitive. Spania, o țară cu o populație de 46,7 milioane de oameni, a înregistrat până în prezent aproape 6.400 de cazuri de infecție cu COVID-19. Aproape jumătate sunt în Madrid, iar sâmbătă a anunțat 1.159 de noi cazuri de îmbolnăvire și 63 de decese.

Recomandările redacției