Viceprimarul Municipiului Arad, Ilie Cheșa, a admis că a primit des întrebarea „ce este până la urmă un hub cultural?”, după ce împreună cu colegii săi, consilierii locali social-democrați, Csilla Aur și Cosmin Buruc, au vorbit constant despre proiectul mARTA.

În esență, noi l-am gândit ca un spațiu alternativ multidisciplinar, în care își dau întâlnire arta plastică, arta dramatică, filmul, fotografia, muzica și literatura, având funcțiunea de spațiu creativ de socializare și de petrecere pozitivă a timpului liber”, explică viceprimarul.

Va fi vorba despre ateliere creative și de dezvoltare personală (inclusiv pentru activități școlare extracurriculare și activități intergeneraționale), iar pentru amatorii genului, despre spații expoziționale neconvenționale.

Suntem absolut convinși că HUB-ul Cultural “mARTA” va dinamiza viața culturală și socială aradeană, coagulând partenerii sociali și publicul în jurul unui spațiu creativ, inovator, multifuncțional și intercultural”, concluzionează Cheșa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției