Victoria care-i ține pe zărăndani în grafic: Unirea Jucu – CS Ineu 1-2

0
152

georgiuMeciul a început pe contre, la Jucu, unde gazdele au avut o primă ocazie în minutul 5, o lovitură de colț a fost finalizată cu capul din 6 metri, însă portarul Cioară a fost pe fază și a respins.
Ineul a replicat în minutul 10, Băd i-a așezat mingea lui Talpaș în zona punctului de la 11 metri, reluarea stângaciului ineuan ocolind cu puțin bara. Gazdele au ripostat printr-o lovitură liberă, în minutul 20, trecută milimetric pe lângă poarta zărăndanilor, care aveau să pună apoi stăpânire pe joc.
În minutul 29, alb-albaștrii din Țara Zărandului au deschis scorul, la capătul unei faze rapide și spectaculoase: Kocsis a scăpat pe flancul drept, i-a pasat lui Necșulescu, mijocașul a găsit culoarul perfect în careu pentru reluarea imparabilă a lui Georgiu din 8 metri lateral dreapta! Trupa lui Abrudean a speculat momentul golului, dar a ratat șansa să-și creeze un avantaj și mai consistent înainte de pauză: în minutul 38, Necșulescu a centrat pentru Băd, dar reluarea cu capul a atacantului din 6 metri a ocolit transversala, iar în minutul 43, același Necșulescu a scăpat singur în careul Unirii și a tras în portar.
Gruparea condusă de vulcanicul primar din Jucu, Dorel Pojar, reușea egalarea în minutul 55: o minge aruncată în careul arădean a fost deviată cu capul pe 16 metri, de unde Barbos a reluat la colțul lung.
Arădenii au depășit șocul și au preluat inițiativa din nou. Totul s-a concretizat fericit spre final, când a căzut golul victoriei: era minutul 84 când Iambor a executat excelent o lovitură de colț, iar Flavius Băd a trimis în plasă din interiorul careului cu o lovitură precisă de cap, aducând o victorie mult dorită!
Jucu: Ursu – Barbos, Luca, Grigoroșcuță, Văscan, D. Pop, Mănășturean, A. Firan, Fl. Pop, V. Pop, Ursachi. Pe bancă: Vâtcă, Ghindă, Ștefan, Stan, Vl. Pop, Negrean, Suciu.
Ineu: Cioară – Cornea, Bier, Țoca, Tătar – Kocsis, Iambor, Georgiu, Talpaș (75 Ghergar) – Necșulescu (70 Drăgan) – Băd.
Arbitri: Adrian Șuta – Cristian Lucaci (ambii Baia Mare), Dănuț Costea (Satu Mare).
Observatori: Florin Hanca (Aiud), Tiberiu Satmari (Târgu Mureș).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.