„Victoria deblocării” pentru Șoimii Pâncota

0
213

parvuȘoimii Pâncota a învins Baia Mare și a depășit eșecurile din primele două etape. Alb-negrii din Podgorie s-au impus după un joc consistent, poate printre cele mai bune ale sezonului, iar diferența putea fi mai clară dacă elevii lui Cuedan își fructificau ocaziile dar și dacă arbitrul Denis Haidiner nu muta în careu un fault comis la jumătate de metru în afara liniei.
„Sunt mulțumit de jucătorii mei după acest joc de luptă, pe care l-am câștigat meritat, repriza a doua ne-am creat ocazii clare. Să reușim să ajungem la ce ne-am propus la începutul sezonului, nu ulterior, și anume calificarea în play-off!”, a spus antrenorul Dan Cuedan.
„Se poate numi şi victoria deblocării. Meciul a fost la discreţia noastră, jucătorii au făcut un meci foarte bun și felicit jucătorii pentru modul în care s-au dedicat şi cum au înţeles importanţa meciului pentru play-off şi vestiar”, a completat președintele Pavel Piroș.
Revedere cu un vechi utist
Lazăr Pîrvu a fost observatorul de joc al meciului de la Pâncota. Prezența sa a adus un strop de nostalgie în ziua fotbalistică: în 1972, pe când avea 26 de ani, după cinci sezoane petrecute la Dinamo București și unul la CFR Timișoara, avea să îmbrăce tricoul UTA-ei. Și nu orice tricou, ci tocmai pe cel oferit de legendarul Iosif Lereter în ziua retragerii, în octombrie 72, la un meci cu Jiul Petroșani (4-2 pentru „mineri”). Pîrvu a trecut apoi la Poli și e stabilit și acum în Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.