tibi niculaGloria urmează să fie exclusă cel mai probabil cu proxima reuniune a Comisiei de Disciplină a AJF-ului și clasamentul rămâne, până atunci, cel știut. Dar la recalculare, Victoria Zăbrani ajunge la egalitate de puncte (24) cu liderul Progresul Pecica! Formația lui Petcuț a pierdut la Lipova, echipă care, în noul clasament, va fi la un singur punct în spatele celor Pecicăi și Victoriei.
Băieții lui Leo Pința și-au consolidat traseul cu o nouă victorie, sâmbătă au trecut de dârza Voința Mailat. Hodan a deschis scorul (8), iar concluzia a venit după autogolul lui Spiridon (90). „Un meci foarte greu, de luptă, între două echipe bune. A fost peste așteptări de greu și datorită terenului, în acest tur am jucat un singur meci pe teren bun acasă, în rest doar pe ploaie și pe vijelie, iar dezavantajați am fost noi, pentru că trebuia să construim. A fost aprig, s-a jucat de la poartă la alta, oaspeții au cedat spre final, dar victoria e pe deplin meritată. După părerea mea, nu mai există învingători și învinși în această ediție. Băieții noștri au ajuns sus doar pe muncă, am impresia că locurile înalte le creează uneori o presiune fantastică, noi încercăm să-i aducem la normal. Au momente când se pierd, deși  nu ar trebui, tot ei ajuns sus”, a punctat Tibi Nicula, președintele Victoriei.
Programarea face ca în ultima etapă a turului, Victoria să fie față în față cu Pecica, pe terenul Progresului! „Nu a crezut nimeni, dar va fi derby-ul finalului de tur. Dar atenție, nu avem varianta egalului, dacă Lipova bate, e campioană de toamnă! Noi mergem să batem, dacă putem, se va vedea concret dacă merităm să fim sus”, a concluzionat conducătorul Zăbraniului.
Victoria: Brutyo – Cerna, Draia (Hadăr), Tuculea (Matei), Rechițan, Bercu, Hodan, Vasinc (Giulău), Vereș (C. Gîlcă), Rediș, Toda.
Voința: Oneț (Barabaș) – Bălă, Muț, Goia, Spiridon, Moisi (Marica), Ungureanu, Avram, Gliguța (Mărușteri), Balint, C. Vidican.
Arbitri: Cristian Trif – Paul Ardelean, Adrian Costea. Observatori: Florin Dumitru, Daniel Scridon.

Recomandările redacției