tibi-niculaTrupa prezidată de Tiberiu Nicula iernează pe locul 12 în Liga a IV-a arădeană, poziție sub așteptări. Conducătorul grupării ce beneficiază de una din cele mai frumoase baze sportive din județ a radiografiat, pe site-ul oficial al victoriei, anul 2013. Tibi Nicula a indicat cauzele care au dus la rezultate invers proporționale cu gândurile: „Poate şi uşurinţa cu care ne-am despărţit de unii antrenori, un buget destul de mic cu care am încercat să ne descurcăm şi, în mod sigur, selecţia unor sportivi care nu aveau ce căuta în Liga a IV-a şi care au reuşit să ne „păcălească” în ceea ce priveşte valoarea atunci când i-am selectat”.
Pinţa a preluat echipa după demisia lui Miţiţi
Zăbrănenii s-au despărțit de Dănuț Mițiți, cel sub comanda căruia începeau campionatul, banca fiind preluată în a doua parte de Leo Pința, fostul antrenor al Gloriei Arad. „Mi-a fost destul de greu, însă i-am acceptat demisia lui Dănuț. Sunt sigur că într-un viitor nu prea îndepărtat o să reuşească. Aveam trei zile ca să acopăr banca tehnică şi aici trebuie să recunosc că am avut şi puţin noroc pentru că vechea mea cunoştinţă, Leontin Pinţa, era şi el de curând demisionat de la Gloria. El era cel mai indicat să preia echipa, deoarece şi o parte din jucători au trecut prin mâna lui”, a mărturisit șeful echipei îmbrăcate în alb și roșu.
Un ușor reviriment și două sincope
„A fost o perioadă destul de grea, schimbările – atât de comportament cât şi de atitudine – au fost făcute din mers împreună cu câteva achiziţii noi. Apoi, că să am parte de tot tacâmul, a venit dezastrul din meciul cu UTA, joc pe care greu o să-l uit. Cu greu am reuşit şi eu şi Leontin să-i aducem pe linia de plutire, însă sechele au mai rămas şi dovadă a fost meciul de la Şiria unde, după o sumedenie de ratări, am reuşit marea performanţă de a pierde. Apoi a venit finalul cu un joc de excepţie contra celor de la Sântana, băieţii noştri s-au luptat cu terenul greu, cu adversarul şi cu arbitrajul care ne-a fost ostil pe faţă prin acest Trif”, a analizat Tibi Nicula. Conducătorul Victoriei a anunțat că în iarnă vor fi mișcări de trupe, astfel încât echipa să devină una care „să fie respectată în faţa oricărui adversar”.

Recomandările redacției