Victorie categorică și trupa lui Roșca rămâne aproape de lider: Crișul Chișineu Criș – Unirea Sântana 4-0

0
327

radu-popaÎnvingătoarea din derby-ul de la Chișineu-Criș era conturată în cinci minute, 31 respectiv 36. George Pirtea și Iosif Covaci desprinseseră trupa lui „Ole” Roșca la un avantaj ce avea să fie desăvârșit în actul al doilea de încă două goluri, semnate Radu Popa (61) și Alin Ciornei (90). Cum remarca Dinu Donca în avancronica etapei, echipa câștigătoare – Crișul, în cazul de față – mai păstrează o șansă lângă liderul Pecica. Alb-albaștrii sunt pe locul al doilea, cu 36 de puncte, cinci „lungimi” mai puțin decât team-ul lui Mihai Petcuț.
„Vreau să felicit antre­norul și băieții pentru cea mai frumoasă victorie reușită împotriva Sântanei. De când sunt la club, niciodată n-am reușit să ne impunem la o asemenea diferență. Îmi pare rău că n-a fost prezent la meci și președintele Unirii (n.r. Cătălin Puia), prietenul meu, era satisfacția mai mare”, a comentat Dani Cherecheși, președintele Crișului.
Conducătorul viceliderului nu se aruncă în declarații despre cursa de urmărire a Pecicăi. „Nu cred că mai avem șanse. Dacă nu pierdeam atâtea puncte în tur, poate mai discutam. Oricum, bugetul limitat nu ne permite să ne gândim la liga a treia în momentul de față. Pe mine mă bucură că nucleul de bază al echipei e format din jucători din Criș, care mar­chează meci de meci, am exem­plele Pirtea, Ciornei sau Covaci. Suntem o familie bună”, a adăugat Cherecheși, regretând accidentarea urâtă suferită de Cl. Popa după un duel Petrescu: „A fost un atac întârziat, și lui Petrescu i-a părut extrem de rău. Sperăm să nu fie ceva grav…”
Crișul: Mucha – Al. Ciornei, Iaroș, Toseschi, Fritea, Turcuș, Petrescu, Covaci (Burlacu), Pirtea (Faur), Petra, R. Popa (Clej).
Unirea: Ad, Ciornei – Șiclovan (Pitic), Brozbic, Peia, Paven (Lanțoș), D. Calancea, D. Bodea (Martin), Mateiu, Vuin, Cl. Popa (Cl. Bodea), Cos. Popa.
Arbitri: Alin Deac – Silviu Cristea, Mihai Aniculăesei. Observatori: Doru Herțeg, Romulus Babău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.