petcupetcutFiindcă startul Ligii a III-a s-a amânat cu două săptămâni, Mihai Petcuț a prelungit perioada de acumulări fizice pentru elevii săi. Miercurea trecută, sebișenii au transpirat din greu la antrenament, iar oboseala acumulată și-a spus cuvântul cu ocazia ultimului amical, în care Naționalul a găzduit-o pe Millenium Giarmata pe terenul din Pâncota.
„Alb-albaștrii” s-au văzut conduși de timișeni, însă Beuran a restabilit egalitatea până la pauză. Golul succesului a căzut în minutul 82 și a purtat semnătura lui Alin Cîmpan, un atacant sosit în probe din Maramureș.
„Băieții au vrut, dar nu au putut mai mult. Recunosc că am jucat în viteza a doua, însă mă așteptam să se întâmple așa după antrenamentele fizice grele din această săptămână. În multe momente ale jocului adversarii au fost mai proaspeți, mai lucizi decât noi, dar pe noi ne interesează să fim sută la sută pregătiți pe 30 august, când începe în sfârșit campionatul”, ne-a mărturisit Mihai Petcuț.
Antrenorul Sebișului a utilizat formula: Merșca – Mînecan, Hecico, Mo­rariu, Neacșu – Dobricean, Balint, Coțan, Beuran – Miron, Blănaru, pe parcurs mai intrând: Bozian, Cîmpian, Galea, Highet, Toader, Cr. Feieș, Jude și Avădanei. Claudiu Feieș și Ban sunt indisponibili și nu au putut fi folosiți.
Vineri, Naționalul dă piept cu alți timișeni, cei de la Becicherecul Mic, în timp ce amicalul cu Poli Iași e ca și căzut, fiindcă moldovenii nu se vor mai cantona la Băile Felix.

Recomandările redacției