Chiar dacă și-a luat adio de la promovarea în elita fotbalului feminin, AC Piroș Security și-a respectat statutul de favorită cu Lugas Oradea. Duminică, „leoaicele” au trecut cu 6-2 de teamul de pe Crișul Repede, având șase marcatoare distincte.
Căpitanul Liheț a deschis tabela, iar până la pauză au mai înscris pentru arădence Balaș, Olariu și Vanu. În partea secundă, au mai punctat două fotbaliste de fază defensivă, Marcea și Chiș și Piroș Security ia trei puncte ce, însă, nu-i mai folosesc în lupta pentru locul 1.
„Deja pregătim sezonul ce vine și vom încerca să ajungem și în semifinalele Cupei României. La cererea adversarelor din Iași vom juca partida din sferturi pe 13 mai, la Arad”, a menționat Gigi Cameniță, antrenorul arădencelor.
Vă reamintim că AC Piroș Security și Navobi Iași sunt singurele divizionare secunde rămase în cursa pentru trofeu, din care a ieșit deja campioana Olimpia Cluj (2-3 cu Vasas Fe­mina Odorhei) și CFR Timișoara
(2-4 la CSS Târgoviște).
Ineul – tot pe ultimul loc
Jucătoarele pregătite de Cristi Sculici și Cornel Popa își jucau printre ultimele șanse de a scăpa de ultima poziție în clasamentul Seriei de Vest a Diviziei A la fotbal feminin, dar au mai pierdut un meci.
Vasa II Femina Odorhei nu a avut milă de zărăndance și s-au impus cu 6-1 (3-1), după reușitele semnate Mitri (3), Biszi, Toja și Orban, respectiv Ancăș. Aceasta din urmă și-a procurat un penalty pe care tot ea l-a transformat la 1-0 pentru oaspete. În urma acestei noi înfrângeri, Ineul rămâne pe ultimul loc în clasament și – probabil – va retrograda în eșalonul trei la finalul stagiunii.

Recomandările redacției