Victorie cu emoții pentru lider: Șoimii Lipova – CSM Lugoj 1-0

0
330

Seria de victorii a celor de la Șoimii Lipova s-a oprit la Chișineu-Criș, dar adversarul din această etapă părea ocazia perfectă pentru un succes la o diferență mare. CSM Lugoj se afla pe penultimul loc în clasament, fără vreo victorie în acest sezon.
Gazdele au dominat clar încă de la început și au deschis scorul în minutul 30: golgheterul Trabalka a înscris după ce portarul Barbu a respins șutul lui Vasinc. Finalul de repriză a fost mai strâns, dar nimeni nu a mai marcat și scorul pauzei a fost 1-0.
În partea a doua jocul a devenit mai fragmentat, cu destule cartonașe galbene și puține ocazii. Lipovanii au stat la adăpostul avantajului, dar oaspeții puteau egala la o decizie contestată a arbitrului Rodină. În minutul 84, „centralul” clujean a acordat o lovitură de la 11 metri pentru un fault al lui Calvin, căpitanul „șoimilor” fiind și eliminat pentru proteste. Filip însă a apărat șutul lui Sărăcin și Lipova ia încă trei puncte, care o păstrează în vârful clasamentului.
În următoarea etapă, liderul se deplasează la Hunedoara, partidă care va avea loc sâmbătă de la ora 15:00.
Formații:
Lipova: Filip – Savin, Calvin, Vasiu, Filimon – Rusu, M. Popa, Dobrean (S. Popa 46), Poiană (Burlă 80) – Vasinc (Bercu 87), Trabalka (Sulea 60)
Lugoj: Barbu – Mărgan (Maier 67), Predescu, Miculescu, Kracunjel – David, Mărmăneanu – Precupanu, Dobra, Olariu (Makongo 87) – Sărăcin.
Arbitri: Vasile Rodină – Daniel Popa, Andra Tănăsuc (toți din Cluj)
Observatori: Alexandru Miholcea (Bocșa), Mihai Țînă (Alba Iulia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.