Victorie entuziasmantă la Timișoara: ACS Poli – UTA 0-3

0
638

UTA a câștigat pentru prima oară în deplasare în acest sezon chiar la Timișoara, pe un „Dan Păltinișanu” aproape pustiu. Elevii lui Ionuț Popa s-au impus clar, cu 3-0, contra lui ACS Poli, fosta echipă a tehnicianului UTA-ei, ajunsă acum în liga secundă și cu mari probleme financiare.
Începutul de primă repriză a fost anost, prima ocazie fiind abia în minutul 19, când Coulibaly a tras pe lângă poartă cu un șut năprasnic din afara careului. Deschiderea de scor avea să vină în minutul 36, cu poate cel mai frumos gol al UTA-ei din acest sezon. Pop a trimis o pasă superbă peste doi fundași adverși pentru Cubleșan, care l-a scos din joc pe fostul sebișean Basic și a trimis în plasă. Prima repriză s-a încheiat cu două mari ocazii ale arădenilor la un corner, Benga și Pop ratând desprinderea.
Deși erau în avantaj, tot utiștii au revenit mai montați de la ves­tiare și întreaga repriză secundă s-a jucat aproape în aceeași direc­ție. Cubleșan a ratat o nouă ocazie, iar mai apoi tot el a „inventat” golul de 2-0, cu o pasă pentru Costin, complet liber, care a înscris din careu. Scorul final de 3-0 a fost stabilit de Cipri Rus, cu un șut frumos la colțul lung după o pasă a lui Enescu.
Așadar UTA învinge la Timi­șoara și urcă, cel puțin pentru moment, pe locul 3 în clasamentul ligii secunde. Pentru „alb-roșii” urmează încă o deplasare, la Sânmartin, pentru meciul cu Lucea­- fărul Oradea.
Formații:
ACS Poli: Curileac – Bocşan (Podină 66), Motreanu, Basic, Haruţ – D. Codrea – Opoku (Mrkela 46), Al. Popovici, Bîrnoi, Velcotă (Pădurariu 42) – Oct. Drăghici.
UTA: Bodea – Costin, Manea, Benga, Copaci (Stahl 74) – Enescu, Coulibaly – Cubleșan, Petra (Matei 64), Vădrariu – Pop (Rus 54)
Arbitri: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin) – Ovidiu Arusoaiei (Piatra Neamț), Ciprian Iovu (Botoșani) – Liviu Bălăcescu (Târgu Jiu)
Observatori: Dan Monea (Aiud), Traian Marcu (Sibiu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.