esanuEchipa lui Leontin Pința încearcă să țină pasul cu liderul din Ineu, iar un succes cu Voința Mailat era esențial pe un teren ce numai de fotbal nu arăta la finalul disputei. Marea parte a confruntării s-a disputat în nămol, dar și așa a rezultat o partidă spectaculoasă, cu 5 goluri.
Prima fază a meciului a adus și deschiderea tabelei. În minutul 19, Dubeștean a executat impecabil o lovitură liberă de la marginea careului, iar mingea s-a oprit în plasa porții lui Oneț. Peste doar două minute, gazdele au primit un penalty contestat de Voința, iar Dubeștean nu l-a iertat nici de această dată pe goalkeeperul advers. Meciul s-a liniștit, dar tabela s-a mai modificat odată până la pauză. Cel care a înscris de această dată, tot din lovitură liberă, a fost Eșanu, mingea mergând exact în vinclu. Doar 7 minute au trecut din repriza secundă, când Popa a marcat cel mai frumos gol al partidei mingea a atins atât bara, cât și transversala înainte de intra în plasă: 4-0. Golul de onoare al oaspeților a căzut în minutul 55, Răduț l-a păcălit pe Bujor din careu, după o neatenție a apărării. Terenul a devenit tot mai greu, impracticabil pe multe porțiuni, jucătorii celor două formații au ajuns tot mai rar la finalizare. Au apărut și nervii, iar Bălă a fost eliminat – e adevărat, cu greu – de Nicoraș, care a avut nevoie de atenționarea lui Hărduț pentru a-și da seama că îi acordase două „galbene” fundașului Mailatului.
Gloria: Bujor – Banda, Dubeștean, Wild, Hulbăr – Topai, Blănaru, Palcu, C. Gâlcă – Popa, Eșanu. Au mai jucat: Tulcan, Maier, Verdeș, Rediș
Mailat: Oneț – Bălă, Muț, Pașcu, Hettmann – Lamping, Drecin, Roșus, Răduț – Greholea, Ungurean. Au mai jucat: Pricope – Mateucă, Birtaș.
Arbitri: Ionuț Nicoraș – Gabriel Hărduț, Cristian Negrilă. Observatori: Mircea Toderici, Adrian Lucaci
Denis Cicortaș

Recomandările redacției