piros6Pe lângă importanța punctelor, jocul cu Olimpia Satu Mare avea și o altă încărtură pentru pîncotani. Sâmbătă dimineață, Pavel Piroș a primit vestea decesului surorii sale într-un spital din Germania, iar elevii lui Cuedan nu concepeau să-și intristeze și mai mult președintele.
Energia și fremătarea afișate înaintea celorlate meciuri de pe teren propriu au fost înlocuite de resemnare și durere. Pavel Piroș își ocupase locul de la tribuna oficială cu aproape o oră înainte de primul fluier, privind în gol, dar și mulțumind politicos la mesajele de condoleanțe.
Șeful din Podgorie a avut mai tot timpul ochii în lacrimi, iar la momentul de reculegere ținut în debutul confruntării a explodat pur și simplu în plâns.
„Suntem alături de președintele nostru în această grea încercare. Știm că este un om puternic, va trece și peste aceste momente și-l așteptăm din nou lângă noi când va fi pregătit. Astăzi nu putem decât să rezonăm cu durerea sa și să-i transmitem sincere condoleanțe”, a spus Dan Cuedan la finalul disputei cu Olimpia Satu Mare.

Recomandările redacției