Rugbiștii arădeni au intrat în vacanța de vară cu o victorie. „Studenții” au câștigat ultimul meci al sezonului, din cadrul play-outul Diviziei A, 38-19, pe terenul celor de la CSM Sibiu. Grindei, Andrei Farcaș, Postolcahi, Cristea și Cornel Farcaș (2) au reușit eseurile echipei arădene pe malul Cibinului, iar Szucs a transformat patru din cele șase încercări.

În urma acestui rezultat, CS Universitatea termină pe locul 2 play-outul, după CSM Galați, dar peste Sibiu. „Din păcate, am început greu sezonul, cu un lot de jucători destul de redus și ne-am compromis șansele la play-off. Pe parcurs, am reușit să mai aducem ceva jucători, pe o parte i-am și legitimat, alții urmează acum, în vară. Cele 2,2 miliarde de lei primiți de la Primărie în prima sesiune de proiecte ne ajută puțin pentru salarizarea jucătorilor, așa că sperăm să avem un lot mai bun în viitoarea stagiune. O bună parte dintre transferuri le-am identificat deja, mai urmează și altele până în luna iulie, când vom strânge rândurile pentru a ne pregăti de campionatul următor”, spune Marian Grindei, antrenorul-jucător al „studenților” arădeni.

Revenind la meciul de la Sibiu, au jucat pentru CSUAV Arad: Grindei, Marinca, Argintaru – Bradu, Pintea – Postolachi, A. Farcaș, D. Stoica – Erdei, Perici – Vajdovici, Nastiuc, C. Farcaș, Burai – Szucs, pe parcurs mai intrând pe teren: Pasztor, Dulgheru, Popescu, Țucudean, Dat, Bordea, Cheregi și Cristea.

Recomandările redacției