Cele 7 zile de încărcare fizică de la Moneasa s-au încheiat pentru cermeiani cu un amical împotriva divizionarei a patra bihorene, de pe locul 7, Dacia Gepiu. În ciuda vremii ploioase, a rezultat un meci bun, cu un ritm destul de ridicat și faze frumoase de fotbal. În cele din urmă, gazdele s-au impus cu 2-1, câștigând al treilea test al iernii după cele cu UTA Under 17 și UTA.
Chiar dacă nu poate evolua încă în campionat, Alex Mitrea a fost titularizat de Radu Anca între buturi și a reușit să apere un 11 metri în fața lui L. Todea, după faultul comis în careu de Rogojan. Astfel, Cermeiul a putut trece în avantaj, după execuția frumoasă, din alunecare, a lui V. Brîndușe, după pasa venită de la Copil.
În partea secundă, Dani Bulza a majorat diferența în favoarea echipei sale. Ionel Mihuța a pasat, iar fostul utist a marcat frumos, din voleu, la colțul scurt. Gepiu a revenit în joc după execuția de la aproximativ 30 de metri a lui Fărcuța, ce l-a surprins pe Mureșan.
S-a terminat 2-1, în condițiile în care Radu Anca și Sebastian Huțan i-a menajat pe Sulea și Cotoc, în timp ce Aldan este în revenire după accidentarea suferită după amicalul cu UTA. „Am dat peste o echipă foarte bună din județul Bihor, ce ne-a întins destul de mult, în condițiile în care și așa eram cam obosiți după canto­nament. Dar, băieții au răspuns bine, sunt mulțumit de aportul lor și mai ales de antrenamentul bun cu joc, pe un teren ce a re­zistat bine în condițiile grele meteo”, a spus Radu Anca, antrenorul principal al Cermeiului, care le-a dat jucătorilor săi liber până marți. A doua zi, Lunca Teuz evoluează la Mako, cu divizionara a patra maghiară.
Formații:
Cermei (prima repriză): Mitrea – Rogojan, Ianc, Gligor, Suslak – Vasile, Varga, Mihuța, L. Bodri – Copil,  V. Brândușe
Cermei (repriza a doua): Mureșan – Boldor, Ianc, Nistor, Sabău – Vasile, T. Bodri, Berari, Morar – Miuța, D. Bulza.
Gepiu: Barabaș – Agud, A. Magda, Ciuciu, R. Țîrlea – Buștea, Fărcuța, L. Todea, C. Letan – V. Dobrescu, D. Cuc. Au mai intrat:  L. Pereț, Agiurgioaiei, Cărciun și S. Ungur. Au absentat Fl. Neaga, Briciu și B. Iambor.

Recomandările redacției