Victorie la limită cu ultima clasată: Cermei – Ocna Mureș 1-0 (1-0)

0
583

După înfrângerea de la Sebiș, pe cei de la Cermei îi aștepta un meci aparent facil, cu Ocna Mureș. Echipa din județul Alba se afla pe ultimul loc, fără vreun punct obținut și cu un golaveraj dezastruos.
Iar începutul părea să fie unul promițător: gazdele au deschis scorul prin Vlad, care a trimis plasat din 10 metri după o pasă primită de la Matiș. Prima repriză a continuat cu ocazii la ambele porți, oaspeții lovind transversala la șutul din lovitură liberă al lui Drăgan.
Partea a doua a fost și ea destul de complicată pentru elevii lui Anca. Gazdele nu au reușit să se desprindă și au avut emoții la mai multe faze periculoase ale celor de la Ocna Mureș, Gârlea având câteva intervenții bune.
Până la urmă „sămădăii” au re­zistat și au păstrat cele trei puncte, dar vor avea o misiune infernală în următoarea etapă: derby în deplasare la liderul autoritar Șoimii Lipova.
Formații:
Cermei: Gârlea – Polgar (Gal 85), Varga, Rogojan, Nistor – Tănase, Mihuța – Deta (Lupșe 89), Prună (Sabău 70), Matiș (Capătă 60) – Vlad.
Ocna Mureș: Tiboc – Gorba, Borșoi, Sandor, Kiss – I. Cociș, P. Man, A. Gherman, Șimandi – T. Cristea, V. Drăgan.
Arbitri: Cristian Vieru (Cisnădie) – Claudiu Doarvoas (Mintia), Andrei Buda (Hunedoara)
Observatori FRF: Constantin Făniță, Dorin Micșa (ambii Timi­șoara)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.