Victorie la ultima fază: Elore Bekescsaba – UTA 1-2 (1-0)

0
422

A doua întâlnire a verii dintre UTA și Elore Bekescsaba s-a desfășurat în ieri după-amiază, în fieful trupei maghiare. Dacă în prima confruntare a fost remiză (2-2), utiștii s-au impus de această dată cu 2-1, la capătul unui joc în care faza ofensivă a arătat bine.
După câteva situații bune ale arădene, cea mai mare aparți­nându-i lui Oprea în primele 10 minute, gazdele au deschis scorul după jumătate de oră. Hursan a fost pe fază după ce Bodea a respins și a marcat din 10 metri dreapta, 1-0. „Roș-albii” au răs­puns printr-o ocazie importantă a lui Pop (cap exact pe direcția portarului), dar mai ales prin golul de 1-1. Acesta a venit în minutul 68, din fază fixă: Enescu a executat bine o lovitură de colț, pentru reluarea excelentă cu capul a lui Paul Copaci, mingea ducându-se în vinclu, 1-1.
UTA a decis totul în ultimul minut de joc. Un contraatac pe flancul stâng a purtat mingea la Janos, acesta a centrat în fața porții pentru Paul Cubleșan, care a reluat plasat, pe lângă portar, la colțul lung, 1-2!
Formații:
Elore: Rybansky – David, Nagy, Babinyecz, Zahoran – Hursan – Mezei, Lustyik, Mariș, Szalai – Toth. Au mai intrat: Czinzano – Styecz, Viczian, Varadi, Seres, Macsai. UTA: Bodea – Costin (84 Suslak), Manea, Benga, Copaci (75 Vădrariu) – Oprea (38 Matei, 70 Petriș), Tănase (60 Oprea) – Stahl (50 Cubleșan), Enescu (84 Dan), Petra (70 Janos) – Pop (60 Pop).
Săptămâna fotbalistică a UTA-ei se încheie sâmbătă dimineață, cu meciul de la Sebiș, în compania Naționalului. Se joacă de la 11.00.
Bogdan Mariș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.