A doua întâlnire a verii dintre UTA și Elore Bekescsaba s-a desfășurat în ieri după-amiază, în fieful trupei maghiare. Dacă în prima confruntare a fost remiză (2-2), utiștii s-au impus de această dată cu 2-1, la capătul unui joc în care faza ofensivă a arătat bine.
După câteva situații bune ale arădene, cea mai mare aparți­nându-i lui Oprea în primele 10 minute, gazdele au deschis scorul după jumătate de oră. Hursan a fost pe fază după ce Bodea a respins și a marcat din 10 metri dreapta, 1-0. „Roș-albii” au răs­puns printr-o ocazie importantă a lui Pop (cap exact pe direcția portarului), dar mai ales prin golul de 1-1. Acesta a venit în minutul 68, din fază fixă: Enescu a executat bine o lovitură de colț, pentru reluarea excelentă cu capul a lui Paul Copaci, mingea ducându-se în vinclu, 1-1.
UTA a decis totul în ultimul minut de joc. Un contraatac pe flancul stâng a purtat mingea la Janos, acesta a centrat în fața porții pentru Paul Cubleșan, care a reluat plasat, pe lângă portar, la colțul lung, 1-2!
Formații:
Elore: Rybansky – David, Nagy, Babinyecz, Zahoran – Hursan – Mezei, Lustyik, Mariș, Szalai – Toth. Au mai intrat: Czinzano – Styecz, Viczian, Varadi, Seres, Macsai. UTA: Bodea – Costin (84 Suslak), Manea, Benga, Copaci (75 Vădrariu) – Oprea (38 Matei, 70 Petriș), Tănase (60 Oprea) – Stahl (50 Cubleșan), Enescu (84 Dan), Petra (70 Janos) – Pop (60 Pop).
Săptămâna fotbalistică a UTA-ei se încheie sâmbătă dimineață, cu meciul de la Sebiș, în compania Naționalului. Se joacă de la 11.00.
Bogdan Mariș

Recomandările redacției