După eșecul nemeritat de la Dumbrăvița, Crișul Chișineu-Criș avea nevoie de un succes pe teren propriu contra Galdei pentru a-și repara moralul. Absențele lui Pavel și Modan s-au simțit, dar golul victoriei a fost adus chiar de cel care l-a înlocuit pe golgheter, Alin Ciornei.
Primele ocazii le-au aparținut oaspeților, însă Cernea nu a reușit să finalizeze din două situații destul de bune. Crișul a deschis scorul în minutul 23: Ciornei a primit o pasă de la Gâlcă, a intrat în careu și l-a învins pe portarul Iancău la colțul lung.
Piț și Siminic puteau mări avantajul gazdelor până la pauză, dar nu au găsit spațiul porții. Ianc a avut prima mare ocazie a mita­nului secund, când a șters transversala cu o lovitură de cap din centrarea lui Piț. Budur putea și el să majoreze diferența în minutul 75, dar a trimis slab cu capul din 6 metri.
Pe final, Cioară și Cernea au avut șansa egalării, dar tabela nu s-a mai schimbat și cele trei puncte au rămas la Criș. Rezultatul îi urcă pe elevii lui Abrudean pe locul 4, iar în următoarea etapă aceștia se vor deplasa la Cermei pentru un derby județean cu implicații la vârful clasamentului.
Formații:
Crișul: Mucha – Maghici, Gligor, Siminic – Clej, Ianc, Gâlcă, Lezeu – Ciornei, Piț, Budur (Lung 85)
Galda: Iancău – Frențiu, Haiduc, R. Trif (Bedelean 78), Boancă – D. Lupșan – Cernea, Al. Costea, Adam, Puha (Gergely 74) – Cioară (Sîrbu 81)
Arbitri:
Observatori: Constantin Făniță (Timișoara), Viorel Vancea (Oradea).

Recomandările redacției