Victorie răsunătoare la ultima fază: Cermei – Reșița 2-1

0
765

Gloria Lunca Teuz Cermei a produs marea surpriză în prima etapă a noului sezon de Liga a III-a. Elevii lui Radu Anca au învins cu 2-1 pe teren propriu principala favorită la promovare, Școlar Reșița.

Oaspeții au dominat în mare parte prima repriză, cu ocazii ratate de Ene, Săulescu sau Wanderson. Singura mare șansă a gazdelor a fost irosită de Prună, care a tras peste poartă de la marginea careului în urma unei faze create inițial de Vlad Michel.

Prima fază periculoasă a reprizei secunde a adus și deschiderea de scor: Vadasis l-a faultat în careu pe Polgar, iar Nistor a transformat pentru 1-0. Mai apoi, fostul utist Denis Lazăr, intrat la pauză, a ratat din doar trei metri egalarea, dar și arădenii puteau majora diferența prin Matiș și Mager. Până la urmă reșițenii au egalat în minutul 86 prin Staicu, care a înscris din careu după o minge primită de la Săulescu. Însă tot elevii lui Anca au avut ultimul cuvânt, Vlad Michel aducând cele trei puncte cu o execuție din centrul careului după o centrare a lui Mihuța.

Pentru cermeiani urmează o nouă partidă foarte importantă, miercuri de la ora 17:30, în Cupa României contra celor de la Șoimii Lipova.

Formații:

Cermei: Gârlea – Polgar, N. Varga, Nistor, Lupșe – Mager (Deta 77), Tănase, Vlad, Mihuța – Matiș (Capătă 63), Prună (Vezan 79).

Reșița: Zimmermann – Oprea (Lazăr 46), Mardare, Prodan, Vadasis – Wanderson (Izmană 81), Taciuc, D. Toma – Curtuiuș (Staicu 57), Ene (Bresneni 72), Săulescu.

Arbitri: Dragoș Lunca  – Csaba Antal, Robert Mereș (toți din Cluj-Napoca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.