UTA și Poli au legat două amicale miercuri seară pe terenul din Sânicolau Mic. Primul dintre ele, între echipele Under 19, câștigat de arădeni cu 3-1. Varga (care apoi avea să fie eliminat de pe teren), D. Lazăr și Toma, aceștia din urmă din penalty-urile obținute de Toma și Adam, au fost marcatorii alb-roșiilor, în timp ce pentru oaspeți a înscris Sârbu. Stanciu – Gabor, D. Lazăr, Rogojan, Ciucifara – Vasile, Brăniș­teanu – Mager, Toma, Varga – Țurcanu, plus Mureșan, Curta, Savin, Adam, L. Bodri, A. Bodri, T. Bodri a fost echipa aliniată de UTA.
A urmat întrecere rezervată formațiilor de tineret rezerve, ce se vor reîntâlni și în noul sezon de Liga
a III-a. Au evoluat și câteva „piese grele”, Smaranda, Poparadu sau Vasi la Poli, respectiv Petre, Vlad, Covaci sau noul portar al arădenilor, Alex Barna.
Meciul a debutat cu un gol anu­lat pe motiv de offside la Pădurariu, după care Gîrbiță și mai ales Petre, care a scăpat singur în careu, dar a tras peste, i-au dat ceva emoții lui Smaranda. La mij­locul primei părți, Iova l-a faultat în careu pe Vasi, iar Bîrnoi a tras la vinclu de la punctul cu var. Gazdele nu au avut replica și repriza s-a încheiat la 0-1.
Aruncând și forţe proaspete în teren, antrenorii Oprescu, Păcurar, Ungur și Sin au obținut un joc ceva mai consistent din partea elevilor lor. Egalarea a venit în minutul 64, din partea lui Adi Petre, care șutat frumos la colțul scurt de la 19 metri. 12 minute mai târziu , Istrate a exe­cutat pe coluț scurt o lovitură de pe partea stânga, Smaranda res­pingând cu un ultim efort. Ultimele 20 de minute au fost pe contre, ritmul păstrându-se destul de bun, dar ocaziile clare de gol au lipsit. Scor final: 1-1.
Formații:
UTA II: Barna – Iova (60 Moza), Celea, Wild, Gîrbiță – Coadă (46 Pop), Copaci – Stahl (60 Ghergar), Covaci (46 Istrate), Vlad (65 Mandache) – Petre (65 Ghiughiuș).
ACS Poli II: Smaranda – Haruț, Pochințu, Fridrich, Csuy (55 Filip) – Vasi (46 Popan), Oprea, Poparadu, Velcotă – Bîrnoi, Pădurariu.
Arbitri: Florin Vesa – Mircea Ardelean, Cristian Takats.

Recomandările redacției