Victorie spectaculoasă pentru UTA în deplasarea de la Mediaș. Miculescu marchează al doilea gol din acest sezon

0
309

UTA a întâlnit luni formația Gaz Metan Mediaș în deplasare, în cadrul celei de a șaptea etape din Liga I. Elevii lui Balint au făcut deplasarea cu un moral excelent după ce au reușit să lege două victorii consecutive, de partea cealaltă cei de la Mediaș au tras cu toate forțele pentru a-și spăla rușinea din acest sezon.

Cu toate că în aceeași zi s-a jucat pe arena medieșană meciul din Liga 2-a dintre Hermannstdt și Csikszereda (scor 4-1), gazonul a fost în condiții bune.

Primele minute de joc au fost destul de agitate de ambele părți însă cele două echipe au reușit să își mențină defensiva destul de bine. Vedeta din etapa precedentă, Roger, a stârnit mari emoții cu o ocazie bună în minutul 21 însă a șutat mult peste poartă. Cu toate că și elevii lui Mihai Teja au atacat periculos utiștii și-au făcut bine treaba și au respins fiecare atac. La finalul reprizei tabela a arătat scor alb 0-0.

În repriza secundă arădenii au arătat ceva mai bine, au construit mai mult însă nu au reușit să finalizez fazele. La mijlocul reprizei secunde Dangubic ratează cu portarul însă arbitrul asistent a semnalizat offside. Medieșenii s-au mișcat greoi și nu au reușit să facă un joc colectiv cu toate acestea elevii lui Balint nu au reușit să contraatace. În ultimele 10 minute tânărul Miculescu a ratat ocazia meciului chiar din fața porții. Totuși în ultimul minut regulamentar Micuelscu arată de ce este în stare și a marcat spectaculos. Astfel, UTA se întoarce acasă cu toate cele trei puncte după cel de al doilea gol marcat de Miculescu în acest sezon.

Echipele de start:

Gaz Metan: Vâlceanu – Romeo, Matricardi, Filip, Velisar – Gabriel, Iancu – Chamed, Deaconu, Grădinaru – Irobiso

Rezerve: Buzbuchi, Trif, Matias, Alceus, Gaspar, Ciocan, Sarr, Smola

Antrenor: Mihai Teja

UTA Arad: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas – Batha, Passaglia – Ubbink, Roger, Miculescu – Dangubic

Rezerve: Balauru, Tomozei, Medimore, Shlyakov, Bustea, Vorobjovas, Isac, Antal, Hora

Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: Gaz Metan

Arbitri: Viorel Flueran (Craiova) – Alexandru Cerei (Cluj), Adrian Popescu (Craiova). Rezervă: Rareș Vidican (Satu Mare)

Observator FRF: Vasile Bratu (Slobozia)

Observator LPF: Bogdan Buhuș (Bârlad)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.