Victorii ale oaspeților în prima etapă a returului Diviziei Naționale de Seniori. CSU Arad pierde drastic cu RC Bârlad

0
208

Trei partide s-au disputat în cadrul etapei a 10-a, prima din returul ediției 2021 a Diviziei Naționale de Seniori, în toate dintre acestea victoria revenind oaspeților.

Primele două clasate au câștigat lejer, CS Năvodari și RC Bârlad impunându-se pe terenul echipelor CSU Alba Iulia, respectiv CSU Arad, la scor, trecându-și, evident, în cont și punctul bonus ofensiv. Echipa de la malul mării s-a impus cu la Alba Iulia cu rezulatul de 67-0, gazdele nereușind nici măcar punctele de onoare. CSU Arad a rezistat o jumătate de repriză, dar apoi RC Bârlad a fost de neoprit, 76-15 fiind rezultatul consemnat la finalul partidei, anunță FRR pe site-ul său oficial.

Au marcat pentru CS Năvodari: Codrin Bercu 3 eseuri, Albert Știopei 2 eseuri, Sebastian Agapie, Alin Ștefan, Sorin Săvuț, George Burlacu, Mihai Popa, Marian Niță – un eseu fiecare, Cristian Văcaru 6 transformări.

Au marcat pentru CSU Arad: Alexandru Burai și Remus Zaharescu – un eseu fiecare, George Szucs o transformare și o lovitură de pedeapsă, respectiv Ovidiu Neagu 8 transformări și 2 lovituri de pedeapsă, Cristian Constantin 2 eseuri, Lazăr Azoiței 2 eseuri, Ionuț Dascălu – 2 eseuri, Toma Mîrzac – 2 eseuri și 2 transformări, George Mătase, Claudiu Popovici – un eseu fiecare, pentru RC Bârlad

Cea mai echilibrată dispută a fost între RC Gura Humorului și CSM Galați. La pauză, gălățenii conduceau cu 14-0, apoi în debutul părții secunde scorul a devenit 17-3. De la acest scor oaspeții au trăit cu emoții, căci RC Gura Humorului a revenit până la 17-16 și s-a ales cu bonusul defensiv, iar trupa de la malul Dunării cu cele patru puncte ale victoriei.

Au marcat pentru Gura Humorului: Alexandru Tucaliuc un eseu, Ciprian Nichitean 1 transformare și 2 lovituri de pedeapsă și Mihai Dărăban o lovitură de pedeapsă, respectiv Ioniță Nistor și Mihai Ghindă – un eseu fiecare, Gabriel Partenie 2 transformări și Ionuț Niacșu o lovitură de pedeapsă pentru CSM Galați

Meciul dintre CSM Suceava și RC Grivița a fost reprogramat pentru data de 20 noiembrie, la solicitarea celor două cluburi.

Divizia Națională de Seniori continuă weekendul viitor cu etapa a XI-a, în competiție urmând să debuteze și CS Politehnica Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.