Victorii consecutive pentru elevii lui Anca: Lunca Teuz Cermei – Cetate Deva 2-0

0
515

După înfrângerea cu Dumbrăvița, la Cermei s-a pus problema schimbării lui Radu Anca, dar discuția purtată de jucători, antrenor și conducere se pare că dă roade. Cermeiul a luat 6 puncte din ultimele două meciuri și rămâne pe poziția a șasea în clasamentul seriei.
Prima repriză a aparținut în totalitate gazdelor, care au și înscris de două ori: în minutul 26, Deta a pătruns pe stânga, a centrat, iar Șoit a deviat în proprie poartă pentru 1-0. 10 minute mai târziu Vezan a înscris un gol superb, un șut în vinclu din 20 de metri lateral stânga, și a stabilit scorul pauzei, 2-0.
Oaspeții au pus probleme mai mari în partea a doua, având ocazii prin Fetița și Bragă, dar poarta cermeiană a rămas intactă și „sămădăii” au luat cele trei puncte.
Weekend-ul viitor misiunea Gloriei nu va fi una ușoară, pentru că primește vizita celor de la Crișul Chișineu-Criș în ultimul derby ară­dean al turului.
Formații:
Cermei: Gârlea – Polgar, Varga, Nistor, Sabău (Mihuța 79) – Tănase, Vezan (Prună 66) – Mager, Deta (Gal 74), Vlad – Capătă (Matiș 69)
Deva: Raț (Anton 46) – Mirică, Șoit, Radak, Kelemen – Boldea, Capotă – Fetița (Jude 76), Bragă (Apostol 82), Teodorescu – Voinea.
Arbitri: Adina Popa – Bogdan Gireadă, Ciprian Fiter ( toți din Satu Mare)
Observatori: Ioan Mureșan, Florin Mierea ( ambii din Timișoara)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.