Victorii pentru Academia UTA în meciurile cu LPS Bihorul

0
186

Academia UTA s-a impus categoric în partida cu LPS Bihorul Oradea din cadrul etapei a V-a a Ligii Elitelor U19. Băieții antrenați de Dinu Donca, Adi Ungur și Mihai Petcuț au intrat la cabine cu scorul de 1-0, dar s-au dezlănțuit după pauză, când au mai marcat de trei ori. Samir Borcea a deschis scorul pe arena din Sânnicolau Mic în minutul 23.

Imediat după reluarea partidei, Cristian Mihai, jucătorul care face parte și din circuitul echipei mari, a înscris pentru 2-0 în minutul 47. Trei minute mai târziu, oaspeții au reușit un autogol, iar „dubla“ lui Mihai din minutul 66 a închis tabela, 4-0, anunță UTA pe site-ul oficial.

UTA: Blaga – Bortiș, Bota, Opriș, Codrea, Botoroagă, Sarkozi, Mihai, Borcea, Lingurar, Ekmekci.

Au mai jucat: Domide (65), Istfan (65), Rigo (68), Kiss (68).

Rezervă: Hrincescu.

Au marcat: Borcea (23), Mihai (47, 66).

Nici trupa lui Bogdan Oneț nu a fost mai prejos în această etapă a Ligii Elitelor. La Under 17, UTA a trecut de LPS Bihorul Oradea cu 3-2. După ce au ratat un penalty, arădenii au deschis scorul prin Pășcălău. Acesta a primit o minge recuperată în jumătatea adversă și l-a învins pe portarul oaspete cu un șut de la marginea careului de 16 metri. În ultimul minut al primei reprize, Morar face 2-0 pentru UTA, profitând de o respingere greșită a apărării adverse. Pășcălău reușește „dubla“ în minutul 50 cu un șut la colțul lung și meciul părea rezolvat. Însă, în urma unui corner, oaspeții reduc din diferență, iar cu zece minute înainte de final s-a făcut 3-2. Arădenii au câștigat partida, contribuind astfel la un week-end perfect pentru Academia UTA, luând în considerare și victoria de sâmbătă a celor de la U16.

UTA: Malița – Manoilă, Morar, Anișorac, Aslău, Mitu, Iurasciuc, Pășcălău, Ronai, Bokșe, Vermeșan.

Au mai jucat: Popa (34), Călin (48), Novac (51), Covaci (51), Temian (51).

Rezerve: Popescu, Pavel, Caia, Cohuț.

Au marcat: Pășcălău (25, 50), Morar (45).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.