Vieți distruse din cauza stupefiantelor. Metoda „Loverboy”, utilizată de traficanții de droguri din Arad

3
1626

Marți, magistrații Tribunalului Arad au decis plasarea lui Nyeki Silvester în arest la domiciliu, un tânăr arădean care împreună cu fratele său au condus o rețea de traficanți de droguri cu ramificații și în județul Bihor. Practic, mai mulți tineri vindeau droguri de risc și mare risc în toată zona de vest a țării. Potrivit unor informații, Silvester folosea metoda „loverboy” pentru a găsi noi tinere traficante care să îi vândă marfa. Este și cazul unei minore de 16 ani, D. M., care a fost ademenită de acesta în primul rând să consume droguri, după care o îndemna să și vândă. La momentul când tânăra a fost internată într-un centru de minori, Silvester a căutat-o și i-a pus droguri într-un produs cosmetic, însă planul său a fost demascat de jandarmi care nu numai că au găsit metamfetamine asupra fetei, ci au descoperit și cocaină în posesia traficantului.  D. M., acum în vârstă de 17 ani, este  cercetată într-un dosar separat, pentru trafic de droguri.

Nyeki Ciprian Cosmin și Komsa Ferdinand Antoniu rămân în arest preventiv pentru încă cel puțin 30 de zile, iar Cosma Alexa-Larisa, Ailioaei Octavian-Laurențiu și Negrean Ovidiu Ionuț sunt în arest la domiciliu.

Amintim că nu mai puțin de 14 percheziții au fost efectuate, în 25 septembrie, în județele Arad și Bihor pentru destructurarea unei grupări de traficanți de droguri. Astfel, au fost efectuate un număr de 14 percheziţii domiciliare (șase pe raza judeţului Arad şi opt pe raza judeţului Bihor) fiind puse în aplicare un număr de cinci mandate de aducere faţă de membrii grupului infracţional.

În urma perchezițiilor, a fost indisponibilizată cantitatea de 1,5 kg droguri de mare risc (MDMA – ecstasy) şi 1 kg droguri de risc (canabis). Bihoreanul Negrean Ovidiu Ionuț, cercetat în arest la domiciliu, deținea o plantație de canabis la domiciliu.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.