Viitorul 2004 a debutat cu un succes în Liga Elitelor Under 15 în fața unui alt team arădean

0
502

Liga Elitelor Under 15 a debutat la finalul săptămânii trecute cu un derby arădean între Atletico și Viitorul. Cele două echipe fac parte din seria a 13-a, în timp ce UTA avut etapă liberă în seria a 12-a.
Revenind, Viitorul lui Dinu Maghici s-a impus cu 3-0 pe „Șega”, terenul unde „galben-negrii” își dispută meciurile de acasă. Partida în sine a fost fără istoric, în care s-a pus doar problema scorului, dar asta și pentru Atletico alinează jucători de 2005, cu un an mai mic decât adversarii lor. Golurile lui Hrincescu, Adamcsik și Pop au adus cele trei puncte pentru Viitorul 2004. „Majoritatea meciului s-a jucat în jumătatea lor, ei s-au apărat pe două linii, cu toată echipa și au încercat să scoată un egal sau să limiteze proporțiile scorului.
Ne-a fost greu până am dat primul gol, dar după aceea ne-am întrecut în ratări. Nu a fost un meci plăcut ochiului, pentru că, apărându-se în acest fel, noi nu am avut spații. E bine că am început cu un succes, acum mergem la Oradea pentru duelul cu LPS, cu gândul doar la victorie” a declarat Dinu Maghici, antrenorul „alb-roșiilor”. În etapa din weekend, Viitorul va înfrunta în deplasare LPS Oradea, sâmbătă de la ora 10:00. De la aceeași oră, UTA debutează pe teren propriu contra Electricii Timișoara, în timp ce Atletico are etapă liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.