Etapa zonală a campionatului național rezervată juniorilor Under 13 s-a încheiat pentru Viitorul Arad după ultimul meci în grupă. „Alb-roșii” trecuseră joi și vineri cu 2-1 de AFC Isport Junior Vâlcea și 5-0 cu CFR Simeria, dar sâmbătă seara au pierdut cu 2-0 în fața celor de la Luceafărul Drobeta-Turnu Severin.
Așa stând lucrurile, Viitorul rămâne cele 6 puncte cucerite în Grupa B și experiența câștigată la Craiova. „Într-adevăr, am avut în față o echipă bună, care s-a întărit cu patru jucători de la LPS Târgu Jiu în iarnă poate și care, poate, merită să joace finala cu gazdele de la Craiova. Drobeta ne-a condus cu 1-0 la pauză după un șut de la distanță la care portarul nostru a fost mascat, după care, zicem noi, trebuia să beneficiem de un penalty. Portarul lor i-a boxat pur și simplu frunte lui Melniciuc, l-a lovit și în genunchi, iar jucătorul nostru nici nu a mai putut continua meciul. Dacă am fi primit 11 metri și am fi făcut 1-1, altfel s-ar fi jucat meciul apoi. A fost, practic, momentul psihologic al partidei. În cele din urmă, am luat și golul doi și a trebuit să ne recunoaștem învinși de o formație foarte arțăgoasă, chiar rea. Nu degeaba jucătorii lor au primit patru cartonașe galbene, or la copii e destul de mult. Asta e, experiența a fost benefică, ne-am ridicat la standardele acestei zone. De altfel, am fost felicitați de cei de la Craiova și chiar și par­tenerii noștri de întrecere de azi (n.a. sâmbătă)”, a men­ționat Dinu Maghici, antrenorul Viitorului.
Călin Ticiu, Darius Balasz, Paul Ardelean, Raul Rus, Victor Gomboș, Dan Gherman, Alexandru Havran, Darius Ciu­puligă, Eric Rosza, Luca Tulvan, Claudiu Drăgoi, Rafael Pocian, Alex Melniciuc, Andrei Iluna, Marius Hudișteanu, Răzvan Jol­dea, Gabriel Szoke și Răzvan Olăroiu au reprezentat vicecampioana Aradului la juniori Under 13 în orașul din Bănie.

Recomandările redacției