Viitorul a încheiat convingător socotelile cu turul Ligii Elitelor U16!

0
312

După 0-1 cu UTA în urmă cu două săptămâni, Viitorul a disputat și cealaltă restanță valabilă din primele runde ale Ligii Elitelor U16. Miercuri, pe „Otto Greffener”, din Șiria, LPS Satu Mare a fost în joc la pauză și putea reintra la mijlocul reprizei secunde, când Deak a apărat o lovitură de la 11 metri la scoruld de 3-1.
Până la urmă, elevii lui Dinu Maghici au câștigat convingător confruntarea, cu scorul de 5-1, după reușitele semnate: I. Pop, Roman, Măgureanu, Hrincescu și Rozsa, trei dintre ei intrați pe gazon după odihnă. „Chiar dacă am întâlnit o formație cu pretenții de primele 4 locuri, am demonstrat că suntem clar mai buni. Îmi pare rău că nu am condus mai clar încă de la pauză, însă băieții nu
s-au mai jucat ocaziile apoi, ca și în alte meciuri din acest sezon și am câștigat clar al doilea nostru său meci din tur și avem un moral bun înainte de derby-ul cu UTA, de duminică. A fost o primă parte de campionat puțin sub așteptări pentru noi, dar, dacă ținem cont de multiplele schimbări de lot din vară și faptul că nu prea am reușit să dublăm posturile cum am fi dorit, trebuie să acceptăm realitatea. Din păcate, avem numai 8 puncte, nu mai există presiunea rezultatelor pentru calificarea în «careul de ași», sper ca băieții să-și dea drumul la joc și să creștem ca echipa și ca individualități până la finalul sezonului”, a spus Dinu Maghici, antrenorul Viitorului.
Deak – Nițoi, Pop, Clipotă, Baraghin – Bickling, Balazs, Botoroagă, Hrincescu – Bulboacă, Caranzariti a fost „11” – le Viitorului cu LPS Satu Mare, care a mai contat apoi pe: Roman, Măgureanu, Rosza și Crișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.