Viitorul a răzbunat-o pe UTA și a trecut de Poli la „zona” Ligii Elitelor Under 15!

0
460

Ceea ce nu a reușit UTA în seria a 12-a a Ligii Elitelor Under 15, a izbutit Viitorul Arad în primul meci al turneului zonal de la Timișoara. Campioană a seriei a 13-a, Echipa lui Dinu Maghici a trecut cu 2-0 de ASU Poli pe sinteticul din Complex și are șanse bune să ocupe unul dintre cele două locuri ce duc în semifinală.

„Alb-violeții” au început mai bine partida din această seară, au țintit și bara după 10 minute de joc, însă „alb-roșii” au intrat treptat în joc și au deschis tabela la prima lor ocazie. Andrei Roman a interceptat un balon la 20 de metri de poarta adversă și a trimis plasat în poarta timișorenilor. Posesia balonului le-a rămas timișorenilor, însă nu au mai fost ocazii mari la buturile lui Deac.

Soarta partidei avea să fie pecetluită cu 10 minute înainte de final. Nou intratul Rosza a profitat și el de o nesincronizare în defensiva adversă și a trimis un lob perfect, la colțul lung, din 16 metri lateral dreapta. S-a terminat 2-0, iar Viitorul ar mai avea nevoie de 3 puncte din disputele cu Viitorul Constanța și LPS Banatul pentru a-și lua biletele pentru turneul semifinal. „Băieții au fost admirabili, au suferit când era de suferit la startul hotărât al timișorenilor, după care și-au făcut execelent treaba în special din punct de vedere tactic. Le-am lăsat deliberat posesia adversarilor, dar am profitat de spațiile libere apărute pe contraatac. Pe lângă goluri am avut și alte ocazii importante, victoria este cât se poate de meritată. Cadoul băieților pentru această victorie este prezența la derby-ul UTA – Poli, de sâmbătă. Asta au cerut înainte de meci, asta se va întâmpla, dar nu înainte de a juca, vineri, cu Viitorul Constanța un alt meci foarte important, pe care vom face tot posibilul să-l câștigăm”, a spus Dinu Maghici, antrenorul arădenilor, care nu a putut conta pe Buza (bolnav).

Deac – D. Varga, Clipotă, Pop, Baraghin – Botoroagă – Rotar, Roman, Melniciuc, Hrincescu – Al. Catanzariti a fost „11”-le aliniat de Viitorul, pe parcursul meciului mai intrând pe teren: Rosza, Bizera și Nițoi.

De mâine, delegația Viitorului se va cantona la Timișoara, la o pensiune din cartierul Giroc, până duminică, ziua ultimului meci de la „zonă”, cu gazdele de la LPS Banatul. Ceea ce pare a fi derby-ul sferurilor de pe Bega, Viitorul Arad – Viitorul Constanța, va avea loc vineri, de la ora 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.