Echipa ce a reprezentat Aradul în acest sezon în faza semifinală a Ligii Elitelor se întoarce fără niciun punct de la Craiova. În meciul pentru locul 3, Viitorul a cedat cu Universitatea Cluj, 2-4, după 0-1 la pauză.
Roman a punctat pentru un parțial 1-2, după o pasă a lui Melniciuc și o fentă asupra portarului, iar Buza a închis tabela după o acțiune frumoasă a lui Rosza și o pasă excelentă pentru colegul său. „Pe o căldură infernală, am terminat cum am putut acest turneu, în care, trebuie să recunoaștem, am fost inferiori celorlalți adversari. Este clar că mai avem mult de muncit, am văzut pe unde ne situăm, așa că, din acest punct de vedere, a fost o experiență utilă. Mai avem de progresat din toate punctele de vedere, inclusiv ca și club”, a spus Dinu Maghici la finalul semifinalei din Băniei, câștigată Rapid, la golaveraj, în fața gazdelor de la Craiova. Dar, ambele merg în ultima fază, la Mogoșoaia.
Deak – Nițoi, Clipotă, Pop, Baraghin – Rotar, Buza, Botoroagă, Hrincesu – Roman, Melniciuc, plus Balasz, Catanzariti, Rozsa și Bizera au fost arădenii care au întâlnit „șepcile roșii”.0-4 cu U. Craiova și 0-4 cu Rapidul au fost celelalte rezultate obținute de Viitorul la turneul semifinal Elite Under 15.

Recomandările redacției