Vineri, UTA ia parte la „duelul campioanelor”

0
148

Echipa roș-albă se reunește în această după-amiază pentru primul antrenament din campania 2020-2021. Primele zile sunt dedicate reacomodării cu efortul și ședințelor de pregătire specifice perioadei, vizitelor medicale sau testărilor Covid, iar sfârșitul săptămânii vine cu un amical de gală în program.
„Vineri, 14 august, vom disputa un amical extrem de interesant, atât din perspectivă sportivă, prin utilitatea testului pe care îl vom efectua cu o echipă de Liga I, dar și prin perspectivă statistică, ținând cont că vom juca împotriva echipei CFR Cluj-Napoca. Putem să numim acest amical de lux „duelul campioanelor”, echipa din Cluj a câștigat campionatul Ligii I, în timp ce echipa noastră a câștigat campionatul Ligii a II-a. Iar în ceea ce privește palmaresul, echipa din Cluj a egalat în acest an echipa noastră ca număr de titluri”, a prefațat directorul general utist, Codru Grădinariu.
UTA va avea șansa se experimenteze presiunea Ligii I, după o pauză foarte lungă. Acest amical va ajuta UTA să își arate poziția, dar și să își cunoască nivelul în prima ligă.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.