FOTO (frf.ro)

După deplasarea de 6 puncte , de la Târgoviște, UTA are parte de un adversar mai facil. Cel puțin pe foaie, Metaloglobus București nu ar trebui să le pună probleme arădenilor.
Nou promovata din Capitală a început stagiunea cu un eșec pe teren propriu. Golul congolezului Lusamba le-a permis celor de la Olimpia Satu Mare să plece cu toate punctele de la București, dar rezultatul nu-l îngrijorează pe Bogdan Argeș Vintilă. „Ca și joc, prestație generală a echipei, ne-am ridicat peste adversarul de sâmbăta trecută. Am avut mai multe ocazii decât Satu Mare, dar ne-a lipsit șansa. Nu stăm prea bine la capitolul experiență, dar e un lucru asumat, avem o echipă destul de tânără. O să mergem din meci în meci, încercând să scoatem maxim din fiecare”, a menționat antrenorul „galben-negrilor”. Următorul prilej de revanșă pentru bucureșteni vine sâmbătă, la Șiria, în fața unei echipe care-și propune, fără ocolișuri, promovarea. „Într-adevăr, UTA, prin valoarea și maturitatea ei, este una dintre favorite la Liga 1. O respectăm, dar până la un anumit punct. Sigur, arădenii vor dori să dubleze succesul prețios, dar sperăm să ne ridicăm la nivelul lor, să producem un fotbal bun și, de ce nu, să scoatem un rezultat bun sâmbătă. Prin prisma experienței superioare a fotbaliștilor ei UTA e favorită, dar asta nu înseamnă că nu vom face tot ce depinde de noi pentru a întoarce calculele hârtiei”, a adăugat fostul goalkeeper al lui FC Argeș.
După promovarea în Liga a II-a, Metaloglobus s-a despărțit de portarul Dică, fundașul Anghelini, mijlocașii Moldoveanu și Fatai, dar și atacantul Militaru și i-au luat pe portarul R. Geantă, fundașul Lică, „închizătorul” Răileanu, dar și tânărul mijlocaș dinamovist Negotei. Vintilă mai are în vederi niște juniori, dar până la această oră situația lor contractuală e incertă.

Recomandările redacției