pancota Legate de Drumul Vinului, Șoimii Pâncota și Păulișana Păuliș s-au întâlnit sâmbătă dimineață, pe terenul trupei din Liga a IV-a.
Alb-negrii și-au făcut antrenamentul dorit și, deși au avut mai mulți jucători bihoreni în probe, au jucat închegat, concretizând de 11 ori, fără să facă vreo concesie.
„A fost un antrenament bun, în compania unei echipe tinere. Am vrut să-i vedem pe cei noi cum se prezintă, iar de luni suntem la Moneasa”, a punctat antrenorul secund Cristian Irimia.
Nichici – Dumitrescu (Liberty), Lengyel, Lung, Ionescu (FC Bihor) – Uibariu, Dubeștean, Nădăban, Bulzan – A. Mihai, Burian a fost formația de start a divizionarei C, după pauză mai intrând Pașcalău, Irimia – Nistor, Morar, Gavriș, Ciocan, Mitu, Boneta (Liberty), Tentiuc (Liberty), Bene. Dintre cei patru bihoreni, pîncotanii au reținut numele lui Ionescu, fundaș lateral născut în anul 1992, care a fost invitat la discuții cu conducerea clubului. Adi Rusu și Florin Țene au fost menajați.
Șoimii încheie campionatul pe 28 iulie, dar cu o zi înainte au programat un amical devenit de tradiție! „Sperăm să ne pregătim bine la Moneasa și să venim fără accidentări pentru meciul de sâmbăta viitoare. Întâlnim atunci Recolta Apateu (n.r. echipa din localitatea natală a președintelui Pavel Piroș). Ne-au priit întâlnirile cu ei din ultimii ani, deși știm că pe domnul președinte îl doare când îi batem. Dar am avut par- cursuri bune ulterior”, a comentat Irimia.

Recomandările redacției