Violenţa în sport, dezbătută de factorii de ordine la Inspectoratul de jandarmi Arad

0
418

jandarmi
La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a avut loc, miercuri, o întâlnire între reprezentanţi ai jandarmilor arădeni şi instituții și organizații cu atribuții în prevenirea și combaterea violenței în sport. La întâlnire au participat, de asemenea, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Vasile Goldiş” al Judeţului Arad şi ai Inspectoratului de Poliţie Județean Arad.
Organizată cu ocazia reluării sezonului competițional, întâlnirea a avut drept scop aducerea în atenție a legii privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu accent pe obligaţiile organizatorilor de competiţii, ale personalului de ordine şi siguranţă şi măsurile care se aplică în situaţia nerespectării prevederilor legale în domeniu.
“În discuțiile purtate, a fost analizat modul de asigurare a ordinii publice pe timpul competițiilor și jocurilor sportive ce au avut loc în perioada anterioară și s-a stabilit modalitatea în care instituțiile și organizațiile cu atribuții în acest domeniu vor coopera și colabora pentru a asigura buna desfășurare a competițiilor”, preciza mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de jandarmi Judeţean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.